Σοκ από τον τραγικό θάνατο του 34χρονου Γεράσιμου Φιλιππάτου σε πρωτάθλημα Dragster

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 34χρονος, Γεράσιμος Φιλιππάτος –πατέρας τριών παιδιών- στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο. Πήρε ξέφρενη πορεία το όχημα του, από τη στιγμή που χάθηκε ο έλεγχος. Εκσφενδονίστηκε εκτός αμαξιού ο άτυχος άνδρας.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Η αγάπη του για τους αγώνες dragster τον οδήγησε στο τέλος του. «Σοκ» έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο θάνατος του Γεράσιμου Φιλιππάτου, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο (σ.σ. αγώνες επιτάχυνσης από στάση σε μια ίσια διαδρομή μήκους τουλάχιστον 1000 μ.).

Ο 34χρονος οδηγός αγώνων από την Αθήνα –με καταγωγή από την Κεφαλονιά- και πατέρας τριών παιδιών τραυματίστηκε θανάσιμα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, με το δυστύχημα να βιντεοσκοπείται και να συγκλονίζει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με ένα από τα γρηγορότερα Nissan GT-R που κυκλοφορούν.

Περίπου στα 300 μέτρα από την εκκίνηση της προσπάθειας του, το όχημα του (εκείνη τη στιγμή το κοντέρ πλησίαζε τα 270χλμ./ώρα) άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς.

Όλα έγιναν γρήγορα! Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και η ξέφρενη και τραγική πορεία του σταμάτησε μετά από αρκετές τούμπες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «agrinionews.gr» ο 34χρονος -παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες- πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More