Σοκ και θρήνος στο MEGA για το χαμό της Νατάσας Μιχαηλίδου!

Τίποτα δεν προμήνυε ότι αυτό το Πάσχα θα ήταν τόσο θλιβερό και θα βαφόταν με το αίμα μιας ολόκληρης οικογένειας, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τους οικείους τους όσο και την οικογένεια του MEGA.

Η 39χρονη Νατάσα Μιχαηλίδου, στέλεχος του εμπορικού τμήματος του σταθμού, άφηνε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μαζί με το συζύγο της και τα δύο τους παιδιά ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου:
“Την 18-4-2014 και ώρα 12.25 στο στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός και επέβαιναν η 39χρονη σύζυγος του, καθώς και τα (2) ανήλικα παιδιά τους (άρρεν), ηλικίας (6) και (3) ετών, αντίστοιχα, κινούμενο με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύργο, εξετράπη αριστερά της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό βάθους (200) περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό όλων των ανωτέρω επιβαινόντων”.

Θα μπορούσε να είναι το δελτίο για ένα οποιοδήποτε θλιβερό δυστύχημα με νεκρούς στην άσφαλτο όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα. Όμως λίγες ώρες αργότερα η “οικογένεια” του MEGA πάγωσε όταν έγινε γνωστό ότι η άτυχη 39χρονη είναι η Νατάσα Μιχαηλίδου, στέλεχος του εμπορικού τμήματος του καναλιού και ο σύζυγός της Βαγγέλης Τζωρτζίδης, νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βόλει, καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 6 και 3 ετών.

Όπως όλα δείχνουν, η ολισθηρότητα του δρόμου και οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν οι κύριες αιτίες που προκάλεσαν την οικογενειακή τραγωδία.

Η ανακοίνωση του MEGA

Όπως είναι φυσικό, η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Μεγάλο Κανάλι. Συγκλονισμένος ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ανέβασε την είδηση στο twitter, γράφοντας: “Γιατί ρε γαμώτο, γιατί;”

Παράλληλα το Μεγάλο Σάββατο, στο μεσημβρινό δελτίο του καναλιού οι εργαζόμενοι αποχαιρέτησαν τη συνάδελφό τους
δια στόματος του παρουσιαστή Αντώνη Φουρλή, λέγοντας τα εξής:

«Για εμάς τους εργαζόμενους του MEGA είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή, καθώς αποχαιρετούμε πρόωρα μια αγαπητή σε όλους μας συνάδελφο και μητέρα δύο παιδιών, τη Νατάσα Μιχαηλίδου. Μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Τζωρτζίδη και τα δύο αγοράκια τους χάθηκαν άδικα και πολύ νωρίς, χθες, όλοι μαζί, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στον εθνικό δρόμο μεταξύ Τρίπολης και Πύργου. Θα θυμόμαστε πάντοτε τη Νατάσα, που θα λείψει πολύ, ιδιαίτερα στους στενούς συνεργάτες της εδώ».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Bόλει

Αντίστοιχα και η Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ εξέδωσε συλληπητηριο δελτίο για το χαμό του νομικού της συμβούλου:
«Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, η οικογένεια της ΕΟΠΕ δέχθηκε ένα ακόμη σκληρό χτύπημα. Ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Τζωρτζίδης, η σύζυγος του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τη Μεγάλη Παρασκευή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.»

Read More

And More