Σοκ με την “Barbie” από την Αγγλία – Γιατρός της έβαλε baby oil αντί για σιλικόνη στα χείλη![pics]

Σοκ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες της Kerry Miles με τα παραμορφωμένα χείλη της. Η “Barbie” της Αγγλίας επισκέφθηκε ένα ινστιτούτο ομορφιάς για να κάνει προσθετική στα χείλη της αλλά το αποτέλεσμα ήταν σίγουρο απογοητευτικό. Ο γιατρός αντί για σιλικόνη της έβαλε baby oil με αποτέλεσμα να διπλασιαστούν, να βγάζουν φλύκταινες και να νιώθει έντονο κάψιμο.

Η 35χρονη που έχει στόχο να μοιάσει στην γνωστή κούκλα “Barbie” έχει κάνει μια σειρά επεμβάσεων για να αλλάξει την εμφάνιση της. Όταν επισκέφθηκε το κέντρο ομορφιάς κάτι δεν της πήγαινε καλά αφού ο χώρος ήταν βρώμικος με σπασμένους τοίχους και το ποσό που της ζητήθηκε να δώσει ήταν μόνο 250 λίρες.

“Δεν φαινόταν πολύ καθαρός, αλλά εγώ ήθελα να κάνω αυτή την πλαστική επέμβαση. Χρησιμοποίησε κάποιο είδους πετρελαίου οικιακής χρήσης. Τον πήρα τηλέφωνο να του παραπονεθώ γιατί εκτός από το άσχημο αποτέλεσμα πονούσα κιόλας και αυτός μου είπε να πίνω νερό και να κάνω μασάζ στα χείλη μου για να πάρουν σχήμα” δήλωσε η Kelly.

‘Έχω ξεκινήσει την διαδικασία διόρθωσης των χειλιών μου. Ο γιατρός που με έχει αναλάβει τώρα μου είπε ότι μου είχαν βάλει baby oil” συμπλήρωσε.

Read More

And More