Μια ευρωπαϊκή έρευνα υποστηρίζει ότι το εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ένα βασικό συστατικό στην γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Nutella,μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Μαθαίνοντας αυτή την είδηση, ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν μποϊκοτάρει το εν λόγω συστατικό, με αποτέλεσμα να αποσύρουν από τα ράφια των καταστημάτων τους τη Nutella, επειδή περιέχει φοινικέλαιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάβασε τι συνέβη και τι πρέπει να γνωρίζεις, στο iatropedia
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ