Σοκ στη Μύκονο! Ο επιχειρηματίας βασανίστηκε μέχρι θανάτου!

Ο 73χρονος επιχειρηματίας που βρεθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, αποκαλύφθηκε ότι το τελευταίο διάστημα φοβόταν μήπως κινδυνεύσουν οι καταθέσεις που είχε στην τράπεζα, γι’ αυτό και είχε αποφασίσει να σηκώνει λίγα – λίγα τα λεφτά του και να τα μεταφέρει στο σπίτι. Οι καταθέσεις που είχε ήδη μεταφέρει μέσα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του, ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και ίσως να αγγίζουν και τα δύο εκατομμύρια και ίσως αυτό να έφτασε στα αυτιά των δραστών και να αποτέλεσε κίνητρο για την δολοφονία του.

Όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, τόσο το συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, όσο και ο ιατροδικαστής μαρτυρούν ότι ο Δημήτρης Ζουγανέλης βασανίστηκε μέχρι θανάτου, για να δώσει στους δολοφόνους τις πληροφορίες που ήθελαν.

Φως στο μυστήριο της στυγερής δολοφονίας δίνει ένα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και περιλαμβάνει εικόνες που κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες, που υπάρχουν σε διπλανό κτίριο από το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία. Στο βίντεο, πάντα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνονται 2 άνδρες και μία γυναίκα, να μπαίνουν και να βγαίνουν στο σπίτι, την ώρα του εγκλήματος. Δεν φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα και γι’ αυτό το λόγο, το βίντεο θα μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 73χρονο έξω από το σπίτι του. Μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Το θύμα ίσα ίσα που πρόλαβε να καταλάβει τι συμβαίνει πριν πέσει αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού. Εκεί άλλωστε βρέθηκαν ίχνη πάλης και αίματα. Πεσμένος κάτω και οι δράστες από πάνω, να τον χτυπούν στο κεφάλι, πιθανότατα με ένα σφυρί, για να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει τον θησαυρό του. Κάποια στιγμή λύγισε δίνει την πληροφορία που ήθελαν για να γλιτώσει και τότε οι δολοφόνοι τον αποτελειώνουν! Μεταφέρουν το πτώμα του μέσα στο σπίτι και πηγαίνουν ανενόχλητοι στην αποθήκη που είχε κρύψει το χρηματοκιβώτιο.

Σοκαρισμένο όλο το νησί

Το έγκλημα αυτό συγκλόνισε την οικογένεια του θύματος αλλά και ολόκληρο το νησί. Ο αδερφός του επιχειρηματία μιλώντας στην Espresso δήλωσε: ”Τέτοιο μίσος εναντίον ενός ανθρώπου που δεν έχει πειράξει κανέναν δεν το περίμενα. Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό του αδερφού μου. Ήταν φιλήσυχος, αγαπητός και εργατικός άνθρωπος. Τα τελευταία 30 χρόνια τα καλοκαίρια και τον χειμώνα πήγαινε στη Βραζιλία και την Ταϋλάνδη. Ήταν φιλικός δεν είχε εχθρούς, πάντα άκουγες τα καλύτερα για εκείνον. Είμαι ράκος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό στον αδερφό μου και στην οικογένειά μου. Είναι αδιανόητο ότι θα έβρισκε τόσο σκληρό θάνατο!”

Σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας αναμένεται να δώσει και η σύντροφος του 73χρονου. Μια εντυπωσιακή γυναίκα με την οποία σκόπευε να πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες ταξίδι αναψυχής στην Ταϋλάνδη

Read More

And More