Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον θάνατο της παρουσιάστριας Δήμητρας Σοφοκλέους – “Ήταν δημοφιλής” αποκαλύπτει φίλος της στο TLIFE

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν οι κοντινοί της άνθρωποι πως η Δήμητρα Σοφοκλέους έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η 52χρονη παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη το βράδυ της Κυριακής, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης. Το αυτοκίνητο της 52χρονης για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και τούμπαρε στο δρόμο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Με το που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση το Facebook της κατακλύστηκε από μηνύματα αποχαιρετισμού από θαυμαστές της, φίλους της και ανθρώπους που την αγαπούσαν… (Διάβασε εδώ ποια ήταν η Δήμητρα Σοφοκλέους και τα μηνύματα αποχαιρετισμού που της έστειλαν οι φίλοι της στα social media)

Το TLIFE επικοινώνησε με τον φωτογράφο των celebrities και όχι μόνο, Νίκο Δρούκα, ο οποίος θυμήθηκε την πρώτη του συνάντηση με την Δήμητρα Σοφοκλέους. Ο ίδιος μας αποκάλυψε, επίσης και μερικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της παρουσιάστριας που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της: «Παλιότερα πήγαινα αρκετά συχνά Θεσσαλονίκη για να καλύπτω πρεμιέρες, καλλιστεία, νυχτερινά κέντρα κ.α. Κάποια στιγμή το 2015 ανέβηκα να δω μια φίλη μου και έβαλα φωτογραφίες στα social media, τότε με πήρε τηλέφωνο η Δήμητρα Σοφοκλέους για να πάω σε ένα ωραίο fashion show με νέα μοντέλα. Αυτή ήταν η δουλειά της, αναδείκνυε ντόπια μοντέλα, από την Θεσσαλονίκη, γυναίκες και άντρες. Έτσι γνωριστήκαμε…

Ήταν πολύ επαγγελματίας στη δουλειά της. Ήταν πάρα πολύ εξωστρεφής, είχε πάρα πολύ χιούμορ, αλλά ήταν πολύ απαιτητική από τους συνεργάτες της. Ήταν αυστηρή με τα μοντέλα. Ήταν πολύ δημοφιλής και αγαπητή πάνω στην Θεσσαλονίκη. Της άρεσε πάρα πολύ η νυχτερινή ζωή, πήγαινε στις Μούσες και διασκέδαζε… Ήταν πολύ της νύχτας. Τα fashion shows της ήταν βραδινά. Τα τελευταία χρόνια ήταν παρουσιάστρια, είχε μια εκπομπή στο Euro Channel. Από διοργανώτρια fashion show έγινε παρουσιάστρια».

 

Read More

And More