Σοκ στην Κρήτη! Άγρια δολοφονία της μητέρας της εστεμμένης καλλονής – Τι λέει στο “Μαζί σου” η κόρη της

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε η 53χρονη μητέρα της εστεμμένης καλλονής από την Κρήτη. Με περισσότερες από 50 μαχαιριές της αφαίρεσε τη ζωή ο δράστης που ήταν από το περιβάλλον τους και συγκεκριμένα αδερφός του πρώην συζύγου του θύματος. Η γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Η εστεμμένη καλλονή μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για το θάνατό της. Η κόρη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε ότι δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».

«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Μίλησε για τη μητέρα της και τόνισε το δυναμικό χαρακτήρα που είχε. “Της έμοιαζα πολύ”, αναφέρει η ίδια δείχνοντας δύναμη ψυχής και τονίζοντας ότι τώρα το μόνο που θέλει είναι να στηρίξει τα αδέρφια της.

Read More

And More