Σοκ στο χώρο της τηλεόρασης από τη σύλληψη γνωστής τηλεοπτικής παραγωγού για εισαγωγή δυο τόνων κοκαΐνης!

Οι φίλοι στο facebook, της γνωστής τηλεοπτικής παραγωγού που έχει εργαστεί κατά καιρούς στο Alter στο extra και παλιότερα στο κανάλι 29, παραξενεύτηκαν όταν την είδαν να ποζάρει δίπλα σε ένα πανάκριβη Buggati , αλλά κανείς δεν φαντάστηκε το μυστικό της…

H τηλεοπτική παραγωγός, καθώς και ο Βρετανός συνεργός της συνελήφθησαν προχθές στη Γλυφάδα, για εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι ήταν μέλη κυκλώματος που είχε εισάγει πάνω από δυο τόνους κοκαΐνης στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και μεγάλες ποσότητες κάνναβης και αμφεταμινών, ενώ φέρονται να έχουν “ξεπλύνει” περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, που προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών.

Το ζευγάρι ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια στην Αγγλία, με την 44χρονη να έχει απασχολήσει μόνο πληροφοριακά τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, χωρίς όμως να υπάρχει καταγγελία εις βάρος της. Η ίδια υποστήριζε ότι πήγε στην Αγγλία για να δημιουργήσει μια εταιρεία εισαγωγής φρούτων από την Ελλάδα.
Ο 51χρονος είχε πάθος για το ράγκμπι και το Σάββατο έπαιζε η εθνική Αγγλίας. Έτσι, πήγε σε μια παμπ αγγλικού στυλ, στη Γλυφάδα, για να δει τον αγώνα, όπου και τον συνέλαβαν.

Read More

And More