Σοκ στον Αττικόν! 59χρονος μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε

Από τη σκάλα στην έξοδο κινδύνου έπεσε στο κενό και αυτοκτόνησε ο 59χρονος ασθενής που έστησε καρτέρι με κουζινομάχαιρο στη νοσηλεύτρια. Είχε εγχειριστεί πριν από μερικές μέρες. Άγνωστα ακόμα τα κίνητρα. Σοβαρή η κατάσταση της 32χρονης νοσηλεύτριας, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Πως έγιναν όλα.

Μια πρωτοφανής τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (31.08.2020) στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου 59χρονος ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά μια νοσηλεύτρια και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας, το κίνητρο του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο Αττικόν σε χειρουργική επέμβαση στη θωρακική κοιλότητα την περασμένη εβδομάδα. Έκτοτε, νοσηλευόταν στην καρδιοχειρουργική κλινική, στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, χτύπησε το κουδούνι για να καλέσει νοσηλευτεί στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν. Όταν η άτυχη νοσηλεύτρια πήγε στο δωμάτιό του για να δει τι χρειαζόταν, εκείνος είχε κρυφτεί πίσω από την πόρτα. Κρατούσε κουζινομάχαιρο και όταν η γυναίκα μπήκε στο θάλαμο, της όρμηξε και της επιτέθηκε πισώπλατα.

Πηγή: Νewsit

Read More

And More