Σοκάρει η εικόνα του Johnny Depp – Aδυνατισμένος και κουρασμένος, όσο ποτέ! Φωτογραφία

Είναι από τους πιο αγαπητούς και διάσημους ηθοποιούς του πλανήτη με δεκάδες ταινίες που έσπασαν ταμεία και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Έγινε πάμπλουτος αλλά μετά το επεισοδιακό του διαζύγιο με την νεαρή ηθοποιό Άμπερ Χερτ τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν, αφού έχασε ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του. Κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του για κακοποίηση ενώ τα δημοσιεύματα για βίαιη συμπεριφορά του ηθοποιού γέμισαν περιοδικά και sites τον τελευταίο καιρό.

Εδώ και λίγες μέρες ο Johnny Depp που είναι και ένας άριστος μουσικός έχει ξεκινήσει περιοδεία σε πολλές χώρες μαζί με το συγκρότημα που έχει δημιουργήσει με τον Άλις Κούπερ το The Hollywood Vampires.

Χθες το συγκρότημα βρέθηκε στην Ρωσία και ο Johnny φωτογραφήθηκε με ένα νέο κορίτσι και η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο instagram, προκάλεσε χιλιάδες σχόλια θαυμαστών του οι οποίοι ανησύχησαν με αυτό που είδαν για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας πως φαίνεται πολύ άρρωστος και ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει στο αγαπημένο τους ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/Bjgt-k4FqEy/?taken-by=kurtakatrin

 

Read More

And More