Συγκλονίζει η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή – Τι συνέβη λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ο Παντελής Παντελίδης;

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Λεγάκης. Ο νεαρός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ο Παντελής Παντελίδης, βρέθηκε έξω από το καμαρίνι του και, παρόλο που ήθελε να μπει μέσα να τον χαιρετήσει, δεν το έκανε.

«Σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκα για πρώτη πρώτη φορά στα μπουζούκια μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Γιάννη Πλούταρχο», είπε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης.

Δύο χρόνια αργότερα είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στο σχήμα που θα συμμετείχαν εκτός από τον Παντελή Παντελίδη, η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης. Ο Στέλιος θυμάται τις στιγμές που έζησε στο νυχτερινό κέντρο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του γνωστού τραγουδιστή.

«Ήταν Πέμπτη και είχαμε πρόβα τζενεράλε. Κάποια στιγμή πήγαινα μαζί με τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, τον μαέστρο του Παντελή, στο καμαρίνι του γιατί ήθελε να του πει κάτι. Ήθελα να τον χαιρετήσω, αλλά δεν μπήκα μέσα. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Άσ’ το, μωρέ, θα τον δω αύριο”. Τελικά δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώθηκα στις 9.00 για να πάω για ποδήλατο στη Γλυφάδα. Εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν σοκαριστικό», εξομολογήθηκε.

Read More

And More