Σοκάρει η διάσημη καλλονή: “Έχω νιώσει ντροπή ενώ θηλάζω το μωρό μου!”

“Έχω νιώσει ντροπή ενώ θηλάζω το μωρό μου σε δημόσιους χώρους, ωστόσο δεν έχω νιώσει ποτέ ντροπή για τις τόπλες φωτογραφήσεις που έχω κάνει στο όνομα της τέχνης”, αποκάλυψε η διάσημη καλλονή και σόκαρε. Ο άγγελος της Victoria’s Secret που στις αρχές Οκτώβρη απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι ξέσπασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η νεαρή καλλονή Candice Swanepoel τα έβαλε με όσους την κοιτούν περίεργα ή έχουν διώξει κιόλας από δημόσιους χώρους, γυναίκες, επειδή θηλάζουν τα μωρά τους. Το φαινόμενο αυτό την κάνει έξαλλη και μιλώντας για τον γιο της Anaca Nicoli, αναφέρθηκε ανοιχτά στο θέμα του θηλασμού, γιατί και εκείνη έχει νιώσει ντροπή, ενώ θηλάζει τον γιο της σε δημόσιους χώρους.

Το 28χρονο μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία της ενώ θηλάζει τον γιο της, και στη λεζάντα έγραψε ένα μήνυμα για την εμπειρία της: “Πολλές γυναίκες σήμερα ντρέπονται όταν θηλάζουν δημοσίως, ή ακόμη τις πετάνε έξω από τους δημόσιους χώρους επειδή ταΐζουν τα παιδιά τους. Έχω νιώσει την ανάγκη τα καλύψω το στήθος μου και να νιώσω ντροπή ενώ θηλάζω το μωρό μου σε δημόσιους χώρους, ωστόσο δεν έχω νιώσει ποτέ ντροπή για τις τόπλες φωτογραφήσεις που έχω κάνει στο όνομα της τέχνης. Ο κόσμος δεν σοκάρεται πια με την εικόνα του γυμνού στήθους και τη βία στην τηλεόραση … γιατί θα πρέπει να είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για το θηλασμό;”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Candice.

Και συνέχισε: “Ο θηλασμός δεν είναι σεξουαλική πράξη, είναι απόλυτα φυσική. Εκείνοι που αισθάνονται ότι είναι λάθος να ταΐζετε το παιδί σας σε δημόσιους χώρος, πρέπει να εκπαιδευτούν σχετικά με τα οφέλη του θηλασμού για τη μητέρα και για το παιδί και για την κοινωνία ως σύνολο”.

Many women today are shamed for breastfeeding in public, or even kicked out of public places for feeding their children. I have been made to feel the need to cover up and somewhat shy to feed my baby in public places but strangely feel nothing for the topless editorials I’ve done in the name of art..? The world has been desensitized to the sexualization of the breast and to violence on tv…why should it be different when it comes to breastfeeding? -Breastfeeding is not sexual it’s natural- Those who feel it is wrong to feed your child in public need to get educated on the benefits breastfeeding has on mother and child and intern on society as a whole.#mothernature

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Candice Swanepoel (@angelcandices) στις

Read More

And More