Σοκάρει η δολοφονία του διάσημου ράπερ Pop Smoke σε ηλικία μόλις 20 ετών

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του διάσημου ράπερ Pop Smoke, τα ξημερώματα της Τετάρτης! Ο νεαρός καλλιτέχνης δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του, από ληστές που μπούκαραν για να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με το TMZ, ο Pop Smoke – το πραγματικό του όνομα ήταν Bashar Barakah Jackson – βρισκόταν στο σπίτι του στο Hollywood Hills όταν δύο μασκοφόροι εισέβαλαν μέσα και άρχισαν να τον πυροβολούν, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Όπως ανέφεραν γείτονες ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ οι δράστες έφυγαν πεζοί από το σπίτι. Ο ράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του West Hollywood, Cedars-Sinai Medical Center, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ο Pop Smoke, έγινε γνωστός τον περασμένο χρόνο, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το πρώτο του τραγούδι, το “Welcome to the Party”. Η επιτυχία του τραγουδιού ήταν τόσο μεγάλη, που βγήκε σε remix στο οποίο συμμετείχε η “ντίβα” της ραπ μουσικής, Nicky Minaj. Ο Bashar Barakah Jackson είχε γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 1999 στο Μπρούκλυν. Η μητέρα του ήταν από την Τζαμάικα και ο πατέρας του από τον Παναμά.

Read More

And More