Σοκάρει η Ελληνίδα ηθοποιός: “Ο Θεός με τιμώρησε γιατί σκότωσα με αμβλώσεις 6 παιδιά”!

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει σε κάθε συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν της και τις επιλογές για τις οποίες έχει μετανιώσει.

Η Μαρία Ιωαννίδου την οποία αγαπήσαμε από τις συμμετοχές της στις αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό “Μαριχουάνα Στοπ” μίλησε στο Πρωινό για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά. Ανάμεσα στα άλλα μίλησε για την προσπάθειά της με τον σύζυγό της, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό, να κάνει εξωσωματική αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού εκείνος αρρώστησε.. Αυτό που συγκλόνισε όμως ήταν η εξομολόγησή της ότι “σκότωσε” 6 παιδιά με αμβλώσεις!

“Δεν έκανα παιδί γιατί το ανέβαλα κάθε τόσο κι έλεγα αυτή την περίοδο έχω μια πολύ σοβαρή πρόταση, την επόμενη και μετά ερχόταν η επόμενη κι έλεγα στην επόμενη… Φτάσαμε σε ένα σημείο με τον Φρέντυ Γερμανό κάναμε τα σχετικά, εξωσωματική, βγήκαν όλα θετικά και μετά από 1-2 χρόνια ο Φρέντυ αρρώστησε. Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα πολλά παιδιά. Σκότωσα 6 με τις αμβλώσεις”

Δες το βίντεο με την εξομολόγησή της

https://www.youtube.com/watch?v=QjkV5lxHQeI

Read More

And More