Σοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου – «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από πολύωρο χειρουργείου που έκανε. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και στο “J2US” είχε ένα σοβαρό ατύχημα την Παρασκευή καθώς βρισκόταν σε διακοπές στην Κύθνο.

Ενώ, ήταν στο σκάφος με τον σύντροφό της στα ανοιχτά της Κύθνου, η Έρρικα έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοού να της τραυματίσει σοβαρά τα δάχτυλα του δεξιού χεριού. «Μια προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η ίδια μιλώντας στην On Time και την Σάσα Σταμάτη.

Δες εδώ το μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου μέσα από το νοσοκομείο

Η γλυκιά Έρρικα Πρεζεράκου μάλιστα, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, αλλά νιώθει ευγνωμοσύνη που γλύτωσε τα χειρότερα. «Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά».

Read More

And More