Σοκάρει η Καίτη Φίνου: «Πρέπει να πάω σε γιατρό και το ξέρω αλλά δεν κάνω την κίνηση»

Τις παρενέργειες που της έχει αφήσει η περιπέτειά της με τον κορονοϊό θέλησε να μοιραστεί η Καίτη Φίνου με τους διαδικτυακούς της φίλους στο inatagram.

Η ηθοποιός, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε αποκάλυψε πως η έντονη κόπωση που ένιωθε όσο νοσούσε από κορονοϊό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, σχεδόν δυο μήνες μετά επισημαίνοντας πως πρέπει να επισκεφθεί κάποιον ειδικό καθώς το μόνο που νιώθει πως θέλει να κάνει, είναι να κοιμάται.

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν έχει περάσει ένας μήνας η δύο από την ημέρα που βγήκα σπ’το νοσοκομείο…και κουράστηκα να γυρίσω προς τα πίσω τις 5,6 10 φωτογραφίες που είχα ανεβάσει για να σιγουρευτώ για την ημερομηνία…

Είχα γράψει πως την πρώτη και την δεύτερη εβδομάδα η πολλή έντονη παρενέργεια ήταν η κόπωση…συνεχίστηκε και συνεχίζεται με περίεργο τρόπο… Κοιμάμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα όλη μέρα…το βράδυ το αργότερο να κοιμηθώ 12 αντε 01 το πιο αργά στις 2….Σε νορμάλ μέρες εδώ κ 20 χρόνια ξυπνούσα 5-7 το πρωί….

Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο κοιμάμαι τόσο και όταν ξυπνάω θέλω να ξανακοιμηθώ…ακόμη κ τώρα με κόπο γράφω…κάνω προσπάθειες υπερβαίνω τα όριά μου και γίνονται χειρότερα τα πάντα…πρέπει να πάω σε γιατρό κ το ξέρω αλλά δεν κάνω την κίνηση για τηλέφωνο γιατί νομίζω πως άδικα θα το κάνω.. τι σκ@@ο αρρώστια αφήνει τέτοια κουσούρια;» έγραψε η Καίτη Φίνου.

Read More

And More