Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας της φυλακισμένης 36χρονης στο TLIFE. “Ζητούσε νερό και την έβριζαν”

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μια 36χρονη κατάκοιτη γυναίκα η Μαρία Παπαδοπούλου, ζούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα και η οικιακή βοηθός που την “φρόντιζε” την κακοποιούσε και την άφηνε νηστική και χωρίς νερό.

Την αποκάλυψη για το σύγχρονο Κωσταλέξι, έκανε χθες η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και όλη η Ελλάδα δεν μπορεί να πιστέψει την αγριότητα και την απονιά με την οποία συμπεριφέρθηκε η οικιακή βοηθός στην αβοήθητη κοπέλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 36χρονη γυναίκα, ζούσε εδώ και 8 χρόνια, από τότε που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, ένα πραγματικό εφιάλτη. Όπως κατήγγειλε η ίδια, μια 77χρονη ομογενής απο την πρωην ΕΣΣΔ, η οποία υποτίθεται οτι είχε αναλάβει την φροντίδα της και ένας συγγενής της, την κρατούσαν κυριολεκτικά φυλακισμένη, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της που βλέπει στον φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Δημοσθένους 243Β, με ελάχιστη τροφή, ενώ φέρονται οτι την βασάνιζαν και έπαιρναν την σύνταξη της, ύψους 1.200 ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γείτονες ειδοποιησαν την Υγειονομική Υπηρεσία, η οποία με την σειρά της ζήτησε συνδρομή απο το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και έκαναν έφοδο στο σπίτι, στις 8 Ιουλίου.

Στο διαμέρισμα, στο μπαλκόνι του φωταγωγού βρήκαν την γυναίκα σε άθλια κατάσταση, με το ένα πόδι σπασμένο και δεμένο με σανιδένιο πρόχειρο νάρθηκα. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

H μαρτυρία της γειτόνισσας της Μαρίας στο TLIFE

Το TLIFE επικοινώνησε με ένοικο της πολυκατοικίας η οποία σοκαρισμένη μας περιέγραψε ότι τον τελευταίο καιρό έβαλαν την 36χρονη στο δωμάτιο που το μπαλκόνι βλέπει στον φωταγωγό. “Την απομόνωσαν εκεί. Ζούσε καθημερινά ένα βασανιστήριο. Το κορίτσι φώναζε, πονάω, διψάω, πεινάω. Πήγαιναν την έβριζαν της έλεγαν σκάσε και έφευγαν . Όταν την έβαλαν σε αυτό το δωμάτιο αρχίσαμε να ακούμε τις φωνές”….

Τώρα το καλοκαίρι που το κορίτσι διψούσε, ζήταγε νερό και της έλεγαν : “Σκάσε μη μας ενοχλείς, σου δώσαμε πριν νερό δεν έχει άλλο”…

Η Μαρία ήταν από μικρή ένα τρομαγμένο παιδί…

“Το κορίτσι ήταν ένα τρομαγμένο κορίτσι από παλιά. Πολύ κλειστό παιδί. Δεν έβγαινε στη γειτονιά για να παίξει. Πριν περίπου 20 χρόνια έπεσε από το μπαλκόνι. Δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή πέθανε η γιαγιά της όπως ειπώθηκε. Κάτι είχε γίνει στο σχολείο. Ήρθε μια μέρα τρομαγμένη από το σχολείο και “φούνταρε από το μπαλκόνι… Πριν πεθάνει η μητέρα της ανέθεσε σε αυτη την οικιακή βοηθό από τη Ρωσία να την φροντίζει….

Read More

And More