Σοκάρει η μαρτυρία της 85χρονης που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια αδίστακτων κακοποιών – “Πήραν το σίδερο και με έκαψαν”

Σοκάρει η μαρτυρία της 85χρονης που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια αδίστακτων κακοποιών – “Πήραν το σίδερο και με έκαψαν” | tlife.gr

“Μου έδεσαν τα χέρια, μου έκλεισαν τη μύτη, πήραν το σίδερο και με έκαψαν”, εξομολογείται στην Tatiana Live η 85χρονη που έζησε τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της στην Κυψέλη, όταν αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία της για να την ληστέψουν και να την βασανίσουν. Η 85χρονη Δέσποινα Σκούρτη, περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις δραματικές ώρες που πέρασε στα χέρια των ληστών.

Η σπείρα με το σίδερο που είχε σκορπίσει τον τρόμο το 2014 και το 2015, φαίνεται πως επέστρεψε και η επίθεση που δέχτηκε η 85χρονη γυναίκα σοκάρει με τις εικόνες από τα τραύματά της να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Τρεις εναντίον μιας ανήμπορης, ηλικιωμένης γυναίκας. Τρεις άνδρες που την έδειραν, την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, την έδεσαν με γραβάτες. Τόσο τα χέρια, όσο και το στόμα της. Όλα αυτά πριν η γυναίκα επιμείνει για πολλοστή φορά πως δεν έχει χρήματα. Και τότε, οι σαδιστικές τους πρακτικές ξεπέρασαν κάθε νοσηρή φαντασία.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η 85χρονη γυναίκα σοκάρει με τη μαρτυρία της: «Με ακινητοποίησαν με το δέσιμο στα χέρια και με μπουνιές στο πρόσωπο. Μου έσπασαν τη μύτη και μου έκαψαν το χέρι και το στήθος με το καυτό σίδερο. Δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί με χτυπούσαν και μου έκλειναν τη μύτη και το στόμα με τις γραβάτες», είπε και συμπλήρωσε: «Μιλούσαν ελληνικά, αλλά καταλάβαινα ότι είναι ξένοι ή Γεωργιανοί ή Σύριοι, δεν ξέρω…»

Και λίγο αργότερα λύγισε λέγοντας πως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή: «Έχω χειρουργηθεί 18 φορές και τα έχω καταφέρει. Είμαι πολύ βασανισμένος άνθρωπος. Έχω χάσει και τρία παιδιά. Αλλά τα καταφέρνω», είπε η 85χρονη…

Δες το video από την Tatiana Live:

READ more