Σοκάρει η περιπέτεια 51χρονης: “Εξερράγησαν τα στήθη μου”

Η 51 χρονη γυμνάστρια, σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι τα στήθη της ξεφούσκωσαν και άρχισαν να παίρνουν ένα περίεργο σχήμα… Τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε βάλει πριν 9 χρόνια, έσκασαν και η σιλικόνη άρχισε να “τρέχει μέσα στο σώμα της”…

Να πάρουμε όμως την ιστορία, από την αρχή… Η Κιμ ένιωθε πολύ άσχημα γιατί δεν είχε καθόλου στήθος και αποφάσισε πριν από 9 χρόνια να κάνει πλαστική αυξητικής στήθους.


Μάζεψε περίπου 4.500 χιλιάδες ευρώ και έκανε την επέμβαση λέγοντας στον γιατρό ότι θέλει να μεγαλώσει το στήθος της δυο νούμερα. Όπως γράφει η Daily Mail, όταν ξύπνησε από το χειρουργείο συνειδητοποίησε ότι τα στήθη της ήταν τεράστια! Ο χειρουργός από λάθος είχε βάλει μεγαλύτερα εμφυτεύματα σιλικόνης από αυτά που είχαν συμφωνήσει.

Η γυμνάστρια έμαθε να ζει για εννέα χρόνια με το μεγάλο για το σώμα στήθος της μέχρι που πρόσφατα, όπως δήλωσε, ένιωσε να γίνεται έκρηξη μέσα της και τα στήθη της να ξεφουσκώνουν και να αλλάζουν σχήμα! Η σιλικόνη των εμφυτευμάτων άρχισε να διαρρέει μέσα στο σώμα της. Όπως ήταν φυσικό έσπευσε στο χειρουργείο όπου μια νέα επέμβαση διόρθωσε τη ζημιά ευτυχώς χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην υγεία της.

Read More

And More