Σοκάρει η Sinead O’Connor: “Η μητέρα μου είχε δωμάτιο βασανιστηρίων” [vid]

“Η μητέρα μου είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο”, αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Sinead O’Connor και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση και τα βασανιστήρια που υπέστη σε μικρή ηλικία.

Λίγο καιρό μετά την κατάρρευσή της σε δημόσια θέα, η τραγουδίστρια που αγαπήσαμε με την επιτυχία της «Nothing Compairs to you», μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Phil για όλα όσα την έχουν βασανίσει. To show αναμένεται να προβληθεί απόψε, όμως κυκλοφόρησαν ήδη τα τρέιλερ, δίνοντας μας μια πρώτη ιδέα.

Εκεί, η Sinead O’Connor μιλά για την μητέρα της: “δεν ήταν καθόλου, καθόλου, καθόλου καλά”, είπε και εξομολογήθηκε πως την βασάνιζε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. “Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο… Με έβαζε να λέω συνέχεια, συνέχεια “είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα”, ενώ με χτυπούσε”, αποκαλύπτει η 50χρονη τραγουδίστρια.

Η Sinead, μάλιστα, αποκάλυψε πως ως τα 13 της χρόνια, που έφυγε από το σπίτι της, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη από την ίδια την μητέρα της.

Read More

And More