Σοκάρει η Χριστίνα Ορφανίδου: “Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο, αν δεν είχα αποθέματα ψυχής, θα είχα αυτοκτονήσει”

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother, μιας και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της μέσα στο παιχνίδι, είδε το φως τη δημοσιότητας ένα ροζ βίντεο με εκείνη πρωταγωνίστρια.

Η επαγγελματίας παίκτρια Poker, μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ αναφέρθηκε και στο ροζ βίντεο.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει, γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι και δεν έχει αμφιβάλλει ούτε για μια στιγμή για μένα, ούτε την οικογένειά μου”.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Big Brother αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που έχει υποστεί στο παρελθόν: “Έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία στον σύντροφό μου. Είχα σύντροφο, ο οποίος ήταν ζηλιάρης και κτητικός απένταντί μου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας προσπαθούσε να με υποτιμάει και να με υποβαθμίζει. Προσπαθούσε να με κάνει ενοχική για τη σεξουαλικότητα και την εμφάνισή μου και κάποια στιγμή η σχέση μας τέλειωσε, επειδή με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο πάτωμα και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Φυσικά, τον χώρισα”.

Τέλος, η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για το ροζ βίντεο, αλλά και το δικαστήριο που εκκρεμεί. “Όσον αφορά στο ροζ βίντεο, κυκλοφόρησε το 2018, αναρτήθηκε σε προφίλ στο Instagram που είχε 30.000 followers εκείνη την περίοδο και κατέβηκε μετά από έξι ώρες. Ήταν μία κίνηση του πρώην συντρόφου την οποία περίμενα, καθώς στο παρελθόν σε πολλούς καβγάδες μας με απειλούσε ότι αν χωρίσουμε, θα τα βγάλει όλα στη φόρα. Ουσιαστικά με εκβίαζε. Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο, αν δεν είχα αποθέματα ψυχής, θα είχα αυτοκτονήσει. 

Κινήθηκα άμεσα και δραστικά. Μου προκάλεσε όμως πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους άνδρες, είμαι καχύποπτη και δεν μπορώ να ερωτευτώ εύκολα κάποιον. Το βίντεο ανέβηκε τότε στο προφίλ μιας κοπέλας, η οποία συνέβαλε στην κατάσταση να διαδοθεί, γιατί ήθελε να μου κάνει κακό. Εγώ είχα χωρίσει με αυτόν τον άνθρωπο πάνω από έξι μήνες και είχε μπει στη ζωή μου νέος σύντροφος. Δυστυχώς, αυτή η κοπέλα ήταν η πρώην σχέση του και μαζί με τον πρώην μου αποφάσισαν να μας κάνουν κακό. 

Είχα 12 Οκτωβρίου το δικαστήριο, όμως ήμουν μέσα στο Big Brother και ο δικηγόρος μου πήρε αναβολή. Η καινούργια ημερομηνία εκδίκασης είναι το Μάιο. Ελπίζω να δικαιωθώ. Το κακό έχει ήδη γίνει. Όμως θα κινηθώ και πάλι νομικά για να κατέβει απ’ όλα τα σάιτ. Θέλω να βοηθήσω όσα κορίτσια έχουν περάσει την ίδια κατάσταση να μην φοβούνται, να μην ντρέπονται να μιλήσουν με τους δικούς τους, να ζητήσουν αστυνομική και νομική βοήθεια. Να μην ντραπούν ούτε μια στιγμή και πάνω απ’ όλα να αγαπούν τον εαυτό τους”.

Read More

And More