Σοκάρει ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη στην Tatiana Live: “Με χτύπησε το ρεύμα και έμεινα αναίσθητος για 2 μέρες”

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας. Ο γνωστός ηθοποιός που πέρασε δύσκολα μετά το χαμό του αγαπημένου Στάθη Ψάλτη και βυθίστηκε στη θλίψη, δίνοντας μάλιστα και μάχη εδώ και χρόνια με την κατάθλιψη, έπαθε ηλεκτροπληξία και έμεινε αναίσθητος για δυο μέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο ηθοποιός αποκάλυψε: “Την πρώτη ηλεκτροπληξία την έπαθα μέσα στο σπίτι μου. Ήμουν κλεισμένος δέκα μέρες και λόγω της κατάθλιψης είχα απομονωθεί. Κάποια στιγμή πήγα να ανάψω τα φώτα και το κλιματιστικό και παθαίνω μέσα στο σπίτι ηλεκτροπληξία και μετά δεν θυμάμαι τίποτα”, είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία και συμπλήρωσε: “Έπαθα ηλεκτροπληξία, έμεινα αναίσθητος και έπαθα ολική αφυδάτωση”.

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε ημέρες. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά του η πρώτη γυναίκα του Στάθη Ψάλτη, η Κάτια Κυβέλου και η ανιψιά του, Μαρία Ψάλτη, οι οποίες είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής και τον αναζητούσαν.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More