Σοκάρει ο βιασμός γυναίκας από ληστές μπροστά στο παιδί της! Εφιάλτης η αύξηση των επιθέσεων σε γυναίκες!

Σοκάρει και δηλητηριάζει με φόβο η αύξηση των κρουσμάτων επιθέσεων σε γυναίκες και μάλιστα μέσα στα σπίτια τους! Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν τρεις εισβολές σε σπίτια με θύματα γυναίκες ενώ αυτό που συνέβη στη 40χρονη μητέρα στην Ηλιούπολη, δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους!

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί, τα έχασαν όταν αντίκρυσαν την 40χρονη γυναίκα που έζησε μια ιστορία απίστευτης αγριότητας τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ηλιούπολη, όταν δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της, την λήστεψαν και την κακοποίησαν.

Οι δυο δράστες μπήκαν στο σπίτι όπου ήταν η γυναίκα με το ανήλικο παιδί της παραβιάζοντας μια πόρτα και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν μπροστά τους και μερικά χρήματα. Ωστόσο, δεν αρκέστηκαν σε αυτό αφού στράφηκαν προς την γυναίκα με αρρωστημένες διαθέσεις.
Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ληστών στο σπίτι, χωρίς να ξέρει τι την περίμενε, καθώς οι δυο δράστες την κακοποίησαν σεξουαλικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν πείραξαν το ανήλικο παιδί της.
Το θύμα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και μόλις στις 8 το πρωί κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία. Μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ το παιδί της έμεινε σε συγγενείς.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ ενώ υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Αυξάνονται ολοένα και περισσότερα τα κρούσματα επιθέσεων με θύματα γυναίκες

Ξημερώματα Κυριακής άλλες δυο γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο. Μια στο Ζεφύρι όπου οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, αλλά ευτυχώς δεν πείραξαν τη γυναίκα και άλλη μια στην Καλλίπολη του Πειραιά, όπου ευτυχώς την τελευταία στιγμή πριν μπουν στο σπίτι έγιναν αντιληπτοί και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Και η λίστα των επιθέσων δεν τελειώνει εδώ αφού τις προηγούμενες μέρες είχαμε και άλλες εισβολές σε σπίτια

Επίθεση στο ίδιο της το σπίτι δέχθηκε 21χρονη φοιτήτρια από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν εισβάλει στο χώρο κατά τη διάρκεια της απουσίας της.
Μετά το αρχικό σοκ, η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσπάθησε να τους ξεφύγει. Αποτέλεσμα ήταν οι άγνωστοι να την τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι με το μαχαίρι και να εξαφανιστούν από το μπαλκόνι από όπου και είχαν εισέλθει στο σπίτι εκμεταλλευόμενοι την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Πριν λίγες μέρες είχαμε όλοι σοκαριστεί από την εισβολή αγνώστων με καλάζνικοφ σε σπίτι στη Γλυφάδα. Οι δράστες ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα, εκεί τους κλείδωσαν και στη συνέχεια εξανάγκασαν τη μητέρα κακοποιώντας την άσχημα να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα υπήρχαν. Άρπαξαν ό,τι είχε αξία, μαζί με τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν

Read More

And More