Σοκάρει το βίντεο με τον Johnny Depp να σπάει ένα μπουκάλι κρασί – «Θέλεις να δεις τι θα πει τρέλα; Θα σου δείξω»

Ο αστέρας του Hollywood, Johnny Depp εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Amber Heard, την οποία κατηγορούσε για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο 57χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής των “Πειρατών της Καραϊβικής” κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της Sun, της News Group Newspapers, και του διευθυντή της Dan Wootton, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Wootton, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Depp “αυτός που χτυπάει την σύζυγό του”.

Στη χθεσινή δίκη, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων που δείχνει τον ηθοποιό, οργισμένο, να ρίχνει ένα μπουκάλι κρασί στο πάτωμα, λέγοντας στην πρώην σύζυγό του πως θα της δείξει τι θα πει τρέλα. Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο Johnny και η Amber στην κουζίνα του σπιτιού τους, με τον χολιγουντιανό σταρ να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση να χτυπάει και να κλωτσάει αντικείμενα, ενώ ακούγεται και να την βρίζει.

Στη συνέχεια, ο Johnny Depp φαίνεται να αρπάζει ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και να το αδειάζει σε ένα μεγάλο ποτήρι, την ώρα που συζητάει έντονα με την Amber Heard. Αμέσως μετά, φαίνεται να ρίχνει το μπουκάλι στο πάτωμα, αφού πρώτα της λέει: «Θέλεις να δεις τι θα πει τρέλα; Θα σου δείξω τι σημαίνει τρέλα».

Το βίντεο τελειώνει όταν ο ηθοποιός αντιλαμβάνεται πως η σύζυγός του τον καταγράφει σε βίντεο και αρπάζει τη συσκευή του κινητού της από τον πάγκο της κουζίνας. Ο Johnny Depp ανέφερε στο δικαστήριο πως είχε «μια κακιά στιγμή» και πως ήταν «βίαιος με κάποια ντουλάπια», αλλά τόνισε πως ουδέποτε τραυμάτισε την πρώην σύζυγό του.

Όπως επισήμανε την πρώτη μέρα της δίκης, σύμφωνα με την Daily Mail, θα ήταν «αδιανόητο» για τον ίδιο να χτυπήσει ποτέ την πρώην σύζυγό του, όπως είχε ισχυριστεί η βρετανική εφημερίδα, λόγω της ανατροφής του στον αμερικανικό Νότο και της σημασίας που δίνει στην αβρότητα απέναντι στο γυναικείο φύλο. «Δεν θα χτυπούσα ποτέ μια γυναίκα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, είναι κάτι που απαγορεύει αυστηρά ο ηθικός μου κώδικας. Το βρίσκω απλά αδιανόητο και δεν θα συνέβαινε ποτέ», είπε με έμφαση ο Johnny Depp.

Αντιθέτως, οι δικηγόροι της Amber Heard περιέγραψαν τον χολιγουντιανό ηθοποιό ως το άτομο που κακοποιούσε επανειλημμένα τη σύζυγό του και της έκανε επιθέσεις όταν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More