Σοκαρισμένη η Ναστάζια Μητροπούλου από τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη – “Δεν έχω λόγια. Μόνο δάκρυα…”

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, δημοσιογράφος και παρουσιαστής θρυλικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Από τον περασμένο Νοέμβριο, μάλιστα, νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία και γι’ αυτό ζούσε μόνιμα εκεί.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι συγκλονισμένος και δεν έχει σταματήσει να εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατό του. Συνάδελφοί του, λοιπόν, καθώς και πρώην αλλά και νυν συνεργάτες του, αναρτούν το «αντίο» τους στα social media. Σοκαρισμένη από τον θάνατο του πρώην συνεργάτη της είναι και η Ναστάζια Μητροπούλου, το εντυπωσιακό κορίτσι που έγινε ιδιαιτέρως γνωστό στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή «ΟΛΑ».

Λίγα λεπτά, λοιπόν, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, το άλλοτε “κορίτσι του Θέμου” ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία που είχε βγάλει στο παρελθόν μαζί του, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “Έχω πάθει σοκ… Ο άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή… Θέμος Αναστασιάδης… Δεν το χωράει ο νους μου… Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους στην showbiz… Μου φέρθηκε πιο όμορφα από όλους εκεί… Σαν παιδί του με είχε… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ… Καλό ταξίδι Θέμο… Δεν έχω λόγια… Μόνο δάκρυα…”.

Read More

And More