Σοκαρισμένη η Ντέπυ Γκολεμά – Αυτοκτόνησε ο γείτονάς της: «Από το παράθυρο μου άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο»

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ντέπυ Γκολεμά.

Ο άντρας που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα, ο γείτονάς της δηλαδή, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του. Η δημοσιογράφος άκουσε τον θόρυβο, αλλά επειδή ήταν αργά δεν θέλησε να βγει έξω και να δει τι συνέβη. Σήμερα, οι αστυνομικοί της είπαν την αλήθεια…

«Σοκαρισμένη! Χθες βράδυ αργά, 2.30πμ. Από το παράθυρο μου άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Υπέθεσα πως από τον πάνω όροφο κάτι βαρύ έπεσε στο πάτωμα. Σκέφτηκα να βγω αλλά είπα τέτοια ώρα, άσε αύριο. Άλλωστε καμία φωνή δεν ακούστηκε. Μόνο ο ήχος του ασανσέρ με παραξένεψε «τέτοια ώρα» είπα, αλλά και πάλι…. Σήμερα το πρωί με ξύπνησε η αστυνομία. Ο άνδρας του διπλανού μου διαμερίσματος, είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον θόρυβο τον άκουσαν και άλλοι αλλά κανείς μας δεν σκέφτηκε κάτι κακό. Ούτε η ίδια του η γυναίκα. Απίστευτο…..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση της δημοσιογράφου στο facebook:

Read More

And More