Σοκαρισμένη η Σάσα Σταμάτη με τον θάνατο του συναδέλφου της, Αντώνη Χρυσουλάκη: «Γράφουν ότι έφυγες»

Σοκαρισμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος με την είδηση για τον θάνατο του Αντώνη Χρυσουλάκη μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του. 

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για φωτιά στο συγκριμένο διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής. Ο 37χρονος δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών»  βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η Σάσα Σταμάτη σοκαρισμένη με την είδηση για τον συνάδελφό της με τον οποίο γνώριζε μέσα από τη συνεργασία τους με τα «Παραπολιτικά» αδυνατεί να πιστέψει την απώλειά του.

«Αντώνη τι έγινε; Γράφουν παντού ότι έφυγες. Δε θέλω να το πιστέψω. Ήσουν ένας κούκλος μέσα και έξω. Ήρθα στον γραφείο σου πριν λίγες μέρες να με βοηθήσεις να ανεβάσουμε ένα βίντεο στο Instagram και το έκανες αμέσως. Ήσουν ο καλύτερος αστυνομικός συντάκτης. Δεν θα σου πω αντίο γιατί θα ξανά συναντηθούμε. Αγόρι μου καλό παράδεισο», γράφει στην ανάρτησή της η Σάσα Σταμάτη. 

Read More

And More