Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό – Όσα είπαν στο T-Live

Ποινική δίωξη κατά ενός ακόμη ηθοποιού φαίνεται πως ασκήθηκε από την Εισαγγελέα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στην εκπομπή T-Live.

Το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2020. Σύμφωνα με όσα έχει πει η καταγγέλουσα είχαν βγει η δυο τους για ένα ποτό, στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι όπου κα τη βίασε. Ο ηθοποιός από τη δική του πλευρά, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίζεται πως ότι συνέβη ήταν με τη θέληση της καταγγέλουσας.

Στην εκπομπή T-Live του Alpha και την Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε ο δάσκαλος του ηθοποιού στη σχολή κινηματογράφου Δημήτρη Αρβανίτη και τον συνάδελφό του Μάνο Αντωνίου οι οποίοι δηλώνουν πως έχουν πέσει από τα σύννεφα.

«Ήταν μαθητής μου. Τον είχα στη σχολή κινηματογράφου για τέσσερα χρόνια. Ήταν ένα νορμάλ παιδί, δε μπορώ να πω ότι έχω δει κάτι περίεργο, ήταν πολύ συνεπής στη δουλειά του. Αγαπούσε πολύ τον κινηματογράφο, και αργότερα, όταν τελείωσε έχει παίξει σε αρκετές σειρές δικές μου. Ήταν και εκεί πολύ προσεκτικός, πάντα πολύ διαβασμένος, εντάξει στην ώρα του και στις υποχρεώσεις του. Ούτε είχε πέσει στην αντίληψή μου κάτι. Μπορώ να σας πω ότι με έκπληξη το ακούω αυτό.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι οι άνθρποι δεν εκδηλώνονται στα γυρίσματα όπως στην προσωπική τους ζωή. Η δικαιοσύνη γι’ αυτό υπάρχει, για να ψάχνει σε βάθος και εφόσον υπάρχουν στοιχεία να αποδοθούν κατηγορίες» ανέφερε ο Δημήτρης Αρβανίτης ενώ ο Μάνος Αντωνίου είπε:

«Πέφτω από τα σύννεφα. Πολύ καλό παιδί και πολύ καλός συνάδελφος, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Δε ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει από όλα αυτά. Δε ξέρω… Τι να σας πω…»

Read More

And More