Σοκαρισμένος ο Elton John – Έφυγε από την ζωή η μητέρα του

Πριν λίγες ώρες, ο Elton John αποκάλυψε ότι πέθανε η μητέρα του, με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Βρετανός καλλιτέχνης δήλωσε σοκαρισμένος με τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας, με την οποία δεν μιλούσαν για εννέα χρόνια, καθώς είχε υποστεί ρήξη η σχέση τους και μόλις πριν μερικούς μήνες τα είχαν ξαναβρεί. Η Sheila Farebrother άφησε την τελευταία της πνοή, σήμερα το πρωί, σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας τον Elton John σε βαρύ πένθος.

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος, διότι σήμερα το πρωί η μητέρα μου απεβίωσε. Μόλις την προηγούμενη Δευτέρα την είχα δει και είμαι σοκαρισμένος. Καλό ταξίδι, μαμά. Ευχαριστώ για τα πάντα. Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Με αγάπη, Elton”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn) στις

Η Sheila Farebrother υποστήριζε τον γιο της σε τεράστιο βαθμό και ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να ασχοληθεί με το πιάνο σε ηλικία τριών ετών. Η σχέση τους όμως πέρασε από 40 κύματα μέχρι να τα ξαναβρούν και να αρχίσουν πάλι να μιλάνε. Η ίδια έχει ισχυριστεί το 2015 πως ο Elton John την μισούσε. Ο κορυφαίος Βρετανός καλλιτέχνης έδινε συναυλία χθες το βράδυ στην Βαρκελώνη, όταν ώρες μετά η πολυαγαπημένη του μητέρα έφυγε από την ζωή.

Read More

And More