Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς μετά την έκρηξη στο Κολωνάκι: «Ακούστηκε το μπαμ και…»

Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς μετά την έκρηξη στο Κολωνάκι: «Ακούστηκε το μπαμ και…» | tlife.gr

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές, το πρωί της Πέμπτης, λόγω της έκρηξης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και ο νεωκόρος της εκκλησίας.

Η έκρηξη έπιασε στον ύπνο τον Κώστα Βουτσά, το σπίτι του οποίου βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Espresso και αποκάλυψε στη Δήμητρα Δάρδα τι ακριβώς συνέβη.

«Ήταν λίγο μετά τις 7, όταν ακούστηκε το μπαμ και πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας. Δεν κατάλαβα τι έγινε, γιατί ο Άγιος Διονύσιος βρίσκεται πίσω από την πολυκατοικία μας και δεν μπορούσα να δω. Λίγο αργότερα άκουσα τις σειρήνες των περιπολικών και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα αστυνομικούς να κλείνουν τις οδούς με κορδέλες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοιο κακό. Ωστόσο απέφυγα να κατέβω από το σπίτι, μέχρι που ενημερώθηκα για τη βόμβα από τους γείτονες και την τηλεόραση. Είμαστε όλοι καλά, αλλά τρομάξαμε. Είναι τρομερά πράγματα αυτά. Ανήκουστα», είπε χαρακτηριστικά.

READ more