Σοκαρισμένος ο πρίγκιπας Harry από το τροχαίο που έγινε μπροστά στα μάτια του – Ο φρουρός του έπεσε πάνω σε ταξί

Μάρτυρας ενός σοκαριστικού τροχαίου έγινε ο πρίγκιπας Harry. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ένας από τους αστυνομικούς- φρουρούς του από την πομπή που προηγείται του αυτοκινήτου στο οποίο ήταν μέσα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ταξί.
Μάρτυρες είδαν τον πρίγκιπα να κρύβει το πρόσωπό του με τα χέρια του μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό περιστατικό που έγινε μπροστά στα μάτια του. Ο άντρας της προσωπικής ασφάλειάς του συγκρούστηκε με τη μηχανή και εκτοξεύτηκε 10 μέτρα μακριά, ενώ η μηχανή του κυριολεκτικά έχει μπει μέσα στο όχημα, και έχει καρφωθεί στη λαμαρίνα.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο πρίγκιπας Harry πήγαινε να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες και διέσχιζε με την πομπή του, τους δρόμους του Λονδίνου με τη λεγόμενη ταχύτητα ασφαλείας. Με ταχύτητα δηλαδή πάνω από 100 χλμ την ώρα ώστε να γίνεται δύσκολο το έργο όσων πιθανώς επιχειρήσουν επίθεση.
Εκτός από τα αυτοκίνητα ασφαλείας υπήρχαν και αστυνομικοί με μηχανές. Σε μια διασταύρωση ένα ταξί βγήκε στο δρόμο που κινούνταν η πομπή. Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιληφθεί την ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα οχήματα και ο μοτοσικλετιστής αστυνομικός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ευτυχώς ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή.

Video ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας:

Read More

And More