Σοκαρισμένος ο Θάνος Καληώρας στο TLIFE για τον θάνατο του Σπύρου Μισθού: “Οι λέξεις είναι λίγες…”

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του ηθοποιού Σπύρου Μισθού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Θάνος Καληώρας, με τον οποίο συνυπήρξαν μαζί στο «Καλημέρα ζωή» μιλά στο TLIFE για την απώλεια και δηλώνει αιφνιδιασμένος.

«Είναι ένα θλιβερό, αναπάντεχο, γεγονός. Μας άφησε άφωνους όλους, αν και έχω να δω το Σπύρο πολλά χρόνια. Δεν ήξερα ότι ταλαιπωρείται από αυτή την καταραμένη ασθένεια, όπως διάβασα. Είναι ένα γεγονός που μας θλίβει όλους Τι να πω, είμαστε πολύ αιφνιδιασμένοι με τον θάνατο του Σπύρου και δεν ξέρω τι να πω… Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στον θάνατο ενός αγαπημένου ανθρώπου κι ενός αγαπημένου συναδέλφου. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, συνυπήρξαμε κάτω από την ίδια στέγη στον ANT1 σαν συνάδελφοι» εξομολογείται.

-Τι έχετε να θυμάστε από τον Σπύρο από τότε;

Ο Σπύρος ήταν ένα ευχάριστο παιδί, με χιούμορ, με πολλή αγάπη για τη δουλειά του, για την τέχνη του, και τα παιδιά του. Δεν κάναμε πολλή παρέα αλλά πάντα ήταν ένα χαρούμενο παιδί και πολύ ευχάριστο στην παρέα και γενικά είχαμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές. Έχω να τις θυμάμαι με πολλή μεγάλη αγάπη, όπως θα θυμάμαι και τον Σπύρο με πολλή αγάπη, γιατί προερχόμασταν και οι δύο από τη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πολύ θλιβερό γεγονός και εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα του γιατί τον τελευταίο καιρό έχει περάσει πάρα πολλά, όπως διάβαζα.

Read More

And More