Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες της κακοποιημένης Amber Heard – Με μώλωπες η πρώην του Johnny Depp

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις μετά το χωρισμό του Johnny Depp και της Amber Heard. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 15 μήνες γάμου και ο πόλεμος ανάμεσά τους καλά κρατά… Η Amber κατηγορεί τον πρώην άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και μετά το περιστατικό με την επίθεση που δέχτηκε προχωρά σε νέες αποκαλύψεις.

Η ξανθιά καλλονή ισχυρίζεται πως ο Johnny Depp την κακοποιούσε και ασκούσε βία απέναντί της. Το πρώτο περιστατικό που έγινε γνωστό ήταν μετά τον καβγά του χωρισμού, που όπως αναφέρει την χτύπησε πετώντας της το κινητό του. Εκείνη κινήθηκε νομικά έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον, χωρίς να ασκηθεί όμως ποινική δίωξη και σίγουρα θα ζητήσει πολλά μετά από αυτό.

Και για όσους δεν την πίστεψαν, αποκάλυψε πως ο Χολιγουντιανός σταρ και στο παρελθόν της είχε επιτεθεί. Συγκεκριμένα το 2015, όπως αναφέρει φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή της. “Το Δεκέμβρη του 2015 έγινε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό και φοβήθηκα μέχρι και για τη ζωή μου”, είπε στο δικαστήριο, ενώ το νέο τεύχος του People κυκλοφορεί με τις φωτογραφίες ντοκουμέντο από παλαιότερη επίθεση που δέχτηκε η Amber από τον Johnny Depp.

Στις νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Amber εμφανίζεται με χτυπήματα στο πρόσωπο, μελανιές και γδαρσίματα στο πρόσωπο. Η ίδια μάλιστα, φαίνεται να έχει δηλώσει πως στα 4 χρόνια σχέσεις (15 μήνες μόλις παντρεμένοι) δέχτηκε λεκτική και ψυχολογική βία, ενώ υπήρξαν τουλάχιστον δυο περιστατικά σωματικής βίας: στις 21 Απριλίου, μετά το πάρτυ για τα 30α γενέθλιά της, ο Johnny Μεθυσμένος την τράβηξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα, ενώ στις 21 Μάη της πέταξε το κινητό στο πρόσωπο.


Από το τελευταίο περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο

Ο εκπρόσωπος του Depp πάντως δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι, ενώ οι δικηγόροι του άφησαν αιχμές πως η Amber θα κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας μετά το χωρισμό.

Read More

And More