Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο με το σχολικό στη Βούλα

9 παιδιά τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε σήμερα στη Βούλα, μεταξύ σχολικού λεωφορείου και Ι.Χ αυτοκινήτου. Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο

Μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις Αρχές προκάλεσε η πληροφορία πως σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στην Βούλα.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για εμπλοκή κι ενός σχολικού λεωφορείου! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης στην Βούλα, συγκρούστηκε ένα σχολικό λεωφορείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν εννιά τραυματισμένα παιδιά, εκ των οποίων πέντε πιο σοβαρά, τα οποία μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Έχουν τραυματιστεί στο πρόσωπο, έχουν εκδορές και κάποια μέχρι και σπασμένα δόντια!

Στο ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ, οδηγούσε μια γυναίκα με τα δύο παιδιά της, ένα εκ των οποίων έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας μετά το τροχαίο.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως η ζωή των παιδιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι τραυματισμοί όμως (σ.σ. στο πρόσωπο) υποδεικνύουν πως ενδεχομένως κάποια από τα παιδιά να μην φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Οι Αρχές σε κάθε περίπτωση έχουν αναλάβει την υπόθεση με το τροχαίο στην Βούλα, ούτως ώστε να διαπιστωθεί πώς ακριβώς σημειώθηκε το ατύχημα.

Πηγή Newsit.gr

Read More