Σοκάρουν τα στοιχεία από την νεκροψία της Whitney Houston – “Της έλειπαν 11 δόντια και κομμάτι από το δέρμα της”

Έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που Whitney Houston βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα δωματίου του ξενοδοχείου Beverly Hilton στο Los Angeles και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την ζωή, αλλά και τον θάνατό της, ακόμα συγκλονίζουν.

Αν και λίγοι γνώριζαν ότι βρισκόταν σε άσχημη φυσική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες τις ζωής της, οι λεπτομέρειες της νεκροψίας προκαλούν σφίξιμο στην καρδιά.

https://www.instagram.com/p/B8blzWRD8g8/

Η παγκοσμίου φήμης pop-star, η οποία “σφράγισε” με τη μοναδική φωνή της δύο ολόκληρες δεκαετίες και μάγευε το κοινό με τις ερμηνείες της, σύμφωνα με τη Daily Mirror, βρέθηκε χωρίς 11 από τα μπροστινά της δόντια, τα οποία είχε χάσει εξαιτίας της πολύχρονης χρήσης κοκαΐνης και κρακ.

Παρουσίαζε επίσης εκτεταμένα εγκαύματα στην πλάτη της, ενώ σε πολλά σημεία των ποδιών της έλειπε το δέρμα, λόγω του καυτού νερού της μπανιέρας στην οποία βρέθηκε, καθώς η θερμοκρασία του έφτανε τους 66 βαθμούς Κελσίου.

Τα όργανα της 48χρονης τραγουδίστριας ήταν “καμένα” από τη χρήση ναρκωτικών και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ παρουσίαζε βουλωμένες αρτηρίες στην καρδιά της και μάλιστα μία από αυτές είχε βουλώσει κατά 60%.

Στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της βρέθηκαν σημάδια από βελόνες και στο στήθος της ουλές από πλαστική επέμβαση. Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα φρύδια της ήταν απειροελάχιστα, ενώ, περιέργως, φορούσε περούκα, παρά το γεγονός ότι τα μαλλιά της παρέμεναν αρκετά πυκνά.

Read More

And More