Σωκράτης Ελ Γκαμαλί – Κυριακή Τσανικίδη: Αυτό είναι το νέο κοινό επαγγελματικό τους βήμα!

O Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Κυριακή Τσανικίδη γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στον πρώτου κύκλο του Power Of Love. Γρήγορα ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι, αφού η μεταξύ τους χημεία ήταν μεγάλη και η έλξη τους αμοιβαία. Μετά το τέλος του reality αγάπης του ΣΚΑΪ, οι δυο τους συνέχισαν να είναι μαζί και να πορεύονται μαζί στη ζωή αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέλος του POL, ο Σωκράτης και η Κυριακή αποτελούν το μοναδικό ζευγάρι που δημιουργήθηκε στη βίλα της Κωνσταντινούπολης και έχει αντέξει μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους, μάλιστα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη και κανείς δεν αποκλείει να κάνουν στο άμεσο μέλλον το επόμενο, μεγάλο, βήμα στη σχέση τους.

Ο Σωκράτης και η Κυριακή, μάλιστα, συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού τον τελευταίο χρόνο έχουν δημιουργήσει ένα eshop με σκοπό να παρέχουν στιλάτη και οικονομική ένδυση για νέες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, νιώθουν ελκυστικές και απολαμβάνουν να εκφράζουν τη θηλυκότητα τους μέσα από την ένδυση. Αυτό, όμως, ήταν μόνο η αρχή, αφού ο Σωκράτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε το νέο κοινό του βήμα με την Κυριακή, το οποίο σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης και η Κυριακή αποφάσισαν να ασχοληθούν με το YouTube και να γίνουν… καναλάρχες, παρουσιάζοντας εκεί την δική τους διαδικτυακή σειρά με τίτλο “Το ζευγάρι της συμφοράς”. Εκεί, όπως προκύπτει από το trailer που μοιράστηκε με τους followers του, εκεί θα παρακολουθούμε στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

“Το ζευγάρι της συμφοράς! Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την έναρξη του 1ου κύκλου της μίνι διαδικτυακής σειράς μου και της Κυριακής που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι μας στο youtube με τίτλο sokratis & kiriaki!! Πρεμιέρα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 15.00 !! Ελπίζω να την απολαύσετε!! Κάντε subscribe στο κανάλι μας και μείνετε συντονισμένοι!! #tozeugarithssumforas #τοζευγαριτησσυμφορας”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Αναμένουμε, λοιπόν, την πρεμιέρα τους!

Read More

And More