Solange Knowles: Σοκαριστική φωτογραφία με τα εξανθήματα που πέταξε την ημέρα του γάμου της!

Είναι ο χειρότερος φόβος κάθε νύφης αφού κάθε ψεγάδι θα μπορούσε να καταστρέψει τις φωτογραφίες του γάμου της. H Solange Knowles φαίνεται πως ήταν πολύ άτυχη την ημέρα του γάμου της αφού είχε γεμίσει περίεργα σημάδια στο πρόσωπο και στο λαιμό της.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με κόκκινα εξογκώματα ενώ η αδερφή της Beyonce προσπάθησε να την καλύψει. Άτομο του περιβάλλοντός τους, είπε σε ξένο site πως ευτυχώς η αλλεργία της εμφανίστηκε στο τέλος του γάμου μόνο και δεν της κατέστρεψε όλη την βραδιά.

/

Μετά την τελετή η 28χρονη άλλαξε ρούχα φορώντας μια άσπρη ολόσωμη φόρμα με ένα περίεργο κόψιμο στο στήθος. Σε αντίθεση με την αδερφή της η Beyonce, που εμφανίστηκε με ένα άσπρο μακρύ κομψό φόρεμα ενώ τα μαλλιά της ήταν κυμματιστά κι έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση.

Family exit: The singer was also joined by her brother-in-law Jay Z and her 10-year-old son Daniel Julez from her first marriage in the getaway car

Στα άσπρα ντύθηκε και ο σύζυγος της Beyonce Jay Z αφήνοντας πίσω τις κακές στιγμές που είχε με την κουνιάδα του Solange. Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ενώ λίγο πριν την τελετή έπαιξε ένα βίντεο με το ζευγάρι και το πώς γνωρίστηκαν.

Η Solange δήλωσε σε περιοδικό: “Αυτό που είναι σημαντικό είναι οτι εγώ και η οικογένεια μου είμαστε καλά. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και τα έχουμε αφήσει όλα πίσω.”

Read More

And More