Σόλων Τσούνης: «Έστελνε συνέχεια μηνύματα που μετά έγιναν απειλητικά από ψεύτικο προφίλ, πήγα στη Δίωξη»

Ο Σόλων Τσούνης που πριν λίγες ημέρες έκανε την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει, τη σχέση του με τη μαγειρική αλλά και τον χρόνο που περνάει καθώς και για μια ακραία περίπτωση θαυμασμό που βίωσε.

«Έχω βιώσει τον κακό ανταγωνισμό. Έχω μάθει ότι έχω χάσει δουλειά επειδή κάποιος είπε για μένα πράγματα που δεν ίσχυαν αλλά δεν πειράζει. Κάθε εμπόδιο για καλό. Από τη στιγμή που κάποιος δε με παίρνει στη δουλειά γιατί έχει ακούσει μια φήμη, ας μη με πάρει. Δε με πείραξε» είπε ο Σόλων Τσούνης στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και συνέχισε αποκαλύπτοντας τη σχέση του με τη μαγειρική.

«Ως εργένης δε μαγειρεύω, μπορεί να φτιάξω τα πολύ απλά πράγματα τύπου ομελέτες και τέτοια. Ίσως έχω κάποιο ταλέντο στη μαγειρική αλλά βαριέμαι. Είμαι λίγο τεμπελάκος. Ψιλομαγειρεύω αλλά πολύ απλά πράγματα».

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία με την ηλικία μου. Μεγαλώνοντας νιώθω ότι γίνομαι πιο συνειδητοποιημένος άνθρωπος, πιο σταθερός, πιο σίγουρος, νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια για τον εαυτό μου και ακόμα και εξωτερικά μου αρέσω πιο πολύ. Ενυδατικές ποτέ δεν έβαζα αλλά τα τελευταία 3-4 χρόνια θα βάλω το αντιηλιακό μου, θα βάλω και ενυδατική αλλά και πάλι όχι εντατικά, όταν το θυμηθώ» είπε ο Σόλων Τσούνης που πλέον είναι 40 ετών.

Για το ακραίο περιστατικό θαυμασμού που βίωσε, ο ηθοποιός είπε: «Μου είχε συμβεί κάτι πολύ έντονο, στα όρια του stalking. Ήταν λίγο τρομακτικό τότε. Πήγα στη δίωξη. Έστελνε συνέχεια μηνύματα που μετά έγιναν απειλητικά από ψεύτικο προφίλ. Τώρα πια είναι πολύ εύκολο να τα εντοπίσει η αστυνομία».

Κάποια στιγμή ένιωσε πως ψωνίστηκε και επιβλήθηκε στον εαυτό του για να το καταπολεμήσει. Ο ίδιος πάντως είναι αφοσιωμένος στην τέχνη του, καθώς έχει παίξει στο θέατρο ακόμα και με 40 πυρετό.

Μιλώντας για το μέλλον, ο Σόλων Τσούνης σημείωσε: «Δεν είμαι φανατικός εργένης, θέλω να κάνω οικογένεια», ενώ για το παρελθόν ανέφερε ότι είχε πέσει στην παγίδα να ψάξει κινητό συντρόφου του: «Έχω ψάξει κινητό, αλλά δεν θα το έκανα ξανά. Όποιος ψάχνει, βρίσκει», δήλωσε.

 

Read More

And More