Σωτήρης – Δέσποινα Κοντιζά: Στο κέντρο της Αθήνας με τα δυο τους παιδιά – Φωτογραφίες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκτός από πετυχημένος chef είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας. Ο ίδιος μάλιστα θα ανεβάσει συχνά στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα με τα τρία του παιδιά.

Ο κριτής του MasterChef πρόσφατα επέστρεψε στο στούντιο, ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής ο οποίος κάνει πρεμιέρα από το νέο έτος στο πρόγραμμα του Star.

Στην προσωπική του ζωή, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ερωτευμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα, την οποία γνώριζε πριν χρόνια, όταν chef είχε επισκεφτεί εστιατόριο στο οποίο εκείνη εργαζότανε εκεί.

«Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ», είχε δηλώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός chef έκανε τη νέα του έξοδο για αγορές μαζί με τη  σύζυγό του Δέσποινα και τα δύο από τα τρία τους παιδιά στο κέντρο της Αθήνας.

Δες παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες: 

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More