Σωτήρης Καλυβάτσης: Νέος έρωτας για τον ταλαντούχο ηθοποιό

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life, ο ταλαντούχος ηθοποιός βρήκε το άλλο του μισό… πάνω στο σανίδι. Η σχέση σου με την εξίσου ταλαντούχα ηθοποιό Υρώ Λούπη μετράει μόνο μερικούς μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν “Οι πρωταγωνίστριες”¨, ο οποία ανέβηκε στο θέατρο “Ακάδημος”.

Στις αρχές ήταν δύο καλοί φίλοι. Μετά όμως η φιλία εξελίχθηκε σε φλερτ και σε έρωτα. Οι δύο τους περνούσαν και περνούν τέλεια μαζί, παρόλο που έχουν κρατήσει το μικρό τους μυστικό κρυμμένο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν και επαγγελματική συνεργασία τον περασμένο χειμώνα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον επόμενο! Ο Σωτήρης αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το remake της ταινίας “Θησαυρός του μακαρίτη” σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη και διασκευή του Δημήτρη Αποστόλου.

Όσο για την Υρώ, έχει κλείσει ήδη να παίζει το χειμώνα στην πολυαναμενόμενη παράσταση “Στέλλα” που θα ανέβει στο θέατρο Βεάκη.

Read More

And More