Σωτήρης Κοντιζάς: Έτσι περνά τον χρόνο του στο σπίτι με τα τρία του παιδιά – Φωτογραφίες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τα τελευταία χρόνια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από το Master Chef και τη θέση του ως κριτής του ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Master Chef συνεχίζει και φέτος κανονικά στο πρόγραμμα του Star, με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκινούν σύντομα τα πρώτα γυρίσματα από την αρχική φάση των auditions.

Για την ώρα οι τρεις άνδρες απολαμβάνουν τον χρόνο τους, ενώ βρίσκονται στις υπόλοιπες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Για τον Σωτήρη Κοντιζά ο ρόλος του πατέρα αποτελεί προτεραιότητα στην καθημερινότητά του.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός chef έχει αποκτήσει τρία παιδιά, με τη γυναίκα της ζωής του, Δέσποινα με την οποία είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια σε εστιατόριο της Αθήνας, όπου εκείνη εργαζόταν εκεί.

«Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ», είχε δηλώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός chef προτιμά να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μακριά από τις κουζίνες, παίζοντας… πιάνο. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τις νέες του αναρτήσεις στο instagram, δείχνοντας πώς περνά στο σπίτι με τα τρία του παιδιά.

Read More

And More