Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει την κόρη του στο πλατό του “Master chef 3”!

Το MasterChef 3 επιστρέφει τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να δουν τους πρώτους επίδοξους chefs μέσα από τις auditions που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις οποίες θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ωστόσο, εκτός από καταξιωμένος σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής του Star, είναι και ένα στοργικός μπαμπάς δύο παιδιών. Μιας κόρης και ενός γιου. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την πρεμιέρα, με τα γυρίσματα να είναι καθημερινά και πολύωρα.

Παράλληλα όμως με τις επαγγελματικές και τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, ο Σωτήρης Κοντιζάς πρέπει να κάνει και… babysitting. Χθες, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό του παιχνιδιού έχοντας μαζί του την κόρη του, ΑριάνναΤσιχίρο. Ο ίδιος την φωτογράφησε ενώ έπαιζε ανέμελη και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Όταν έχεις πρεμιέρα τη Δευτέρα, αλλά πρέπει να κρατήσεις και τα παιδιά».

Read More

And More