Σωτήρης Κοντιζάς: Η αποκάλυψη για την γνωριμία και τον έρωτα με την σύζυγό του!

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς μιας και το φετινό MasterChef ήταν αυτό που μας κράτησε συντροφιά τα περισσότερα βράδια της καραντίνας. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά που μιλά στο podcast Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη και αποκαλύπτει όσα δεν γνωρίζουμε γι’ αυτόν.

Μιλώντας αρχικά για το διάστημα που έμεινε στο Λονδίνο ανέφερε: «Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός». Και πρόσθεσε ότι πριν γίνει Chef ήταν τραπεζικός υπάλληλος… «Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο».

Για τη γνωριμία με την σύζυγό του Δέσποινα ανέφερε: «Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ».

Ενώ, στη συνέχεια δήλωσε ευτυχισμένος με τη ζωή του: «Είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι πάντα σίγουρος. Όταν είναι να δοκιμάσω ή να μη δοκιμάσω κάτι, επιλέγω συνήθως να δοκιμάσω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε απωθημένα.

Τέλος, για το MasterChef ανέφερε: «Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι στην τηλεόραση, ένας διαγωνισμός μαγειρικής με βασικό όχημα τη μαγειρική. Δεν έχει να κάνει με επαγγελματική κουζίνα, ή εάν κάποιος θα είναι ικανός ηγέτης για μια μελλοντική κουζίνα.

Αναζητώ ανήσυχα πνεύματα. Να ψάχνονται, να είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτό το extra mile. Δηλαδή να θέλει ο άλλος να μάθει γιατί κάνουμε κάτι και πώς το κάνουμε. Και νομίζω ότι θα έβαζα το ταλέντο και την μαγειρική, όλο αυτό που λέμε να έχει ταλέντο, θα τα έβαζα σε τελευταία θέση».

Άκουσε εδώ την συνέχεια.

Όλα όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Read More

And More