Σωτήρης Κοντιζάς: Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση πριν από έξι χρόνια [video]

Ο τέταρτος κύκλος του MasterChef έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με τους τηλεθεατές να έχουν δείξει για ακόμα μια χρονιά την αγάπη τους στο συγκεκριμένο project. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πλέον οι αγαπημένοι σεφ της Ελλάδας, με το πιστό κοινό του διαγωνισμού μαγειρικής να επιδιώκει να μάθε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γι’ αυτούς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή “Μεσημέρι Yes” με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο αποκάλυψε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά. Η ομάδα της εκπομπής γύρισε το χρόνο έξι χρόνια πίσω, όταν ο αυστηρός κριτής του MasterChef βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη “Chef στον αέρα” μαζί με τον Χριστόφορο Πέσκια.

Ο 30χρονος τότε Σωτήρης αποκάλυψε ότι έφυγε δύο χρονών από την Ιαπωνία μαζί με την οικογένεια του με προορισμό την Ελλάδα, συνεπώς σχολείο και πανεπιστήμιο πήγε στη χώρα μας. Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε ότι έχει σπουδάσει οικονομικά στην Πάντειο ενώ για πρώτη φορά μίλησε για τη μητέρα του λέγοντας ότι κανονικά την λένε Μασάι, όμως έχει βαπτιστεί χριστιανή ορθόδοξη και το όνομά της είναι Δήμητρα.

Δες το βίντεο:

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε!

Read More

And More