Σωτήρης Κοντιζάς: Τα παιδιά του εισέβαλαν στο πλατό του MasterChef 4! [pic]

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό λένε… πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ο λόγος φυσικά για τον Σωτήρη Κοντιζά που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πολλών ωρών που αναγκάζεται να περάσει στο πλατό MasterChef 4 για τις ανάγκες των γυρισμάτων, λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Κασι επειδή δεν μπορεί να περάσει όσο χρόνο θέλει με τα παιδιά του, τα υποδέχτηκε στο πλατό.

Και κάπως έτσι η μικρή Αριάννα-Τσιχίρο και ο μπόμπιρας της οικογένειας αποφάσισαν να κάνουν μια έκπληξη στον διάσημο μπαμπά τους και βρέθηκαν στο πλατό του MasterChef 4.

«Όταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν, Μάθτερ Θεφ», έγραψε με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία με τα παιδιά του να τρέχουν στα παρασκήνια του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το παιχνίδι MasterChef, όπου τον απολαμβάνουμε  στην κριτική επιτροπή, και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Εκτός όμως από επιτυχημένος σεφ είναι και ένας τρυφερός μπαμπάς, καθώς έχει δύο παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Read More

And More