Σωτήρης Τσαφούλιας για Άννα Μενεγάκου: «Δεν είναι η σύντροφός μου το αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Έτερος εγώ» και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης μίλησε για τη σύντροφό του Άννα Μενεγάκου, για τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να έχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια” και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της».

Σχολιάζοντας, τέλος, το πρόσφατο σχόλιο του συναδέλφου του, Γιάννη Κακλέα, για το Μάρκο Σεφερλή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας τόνισε ότι «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα το Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για το σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση, ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για το Μάρκο Σεφερλή, δε λέει κάτι ούτε για την αξία του Σεφερλή, ούτε για αυτού που έκανε την δήλωση».

«Έχω υπάρξει σκληρός και απαιτητικός ως σκηνοθέτης, αλλά όχι κακοποιητικός», παραδέχτηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχει καμία σχέση η εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε».

Read More

And More