Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το #metoo δεν είναι μόδα και τάση, είναι στάση ζωής»

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα ο Σωτήρης Τσαφούλιας ο οποίος συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηαστίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo και το πως αυτό ευτελίζεται από κάποιους στην προσπάθεια να βρουν ελαφρυντικά στους θύτες.

«Έχω δει δικηγόρους, ηθοποιούς που λένε εξυπνάδες τύπου “μι του, μι θρι, μι φορ” που αυτά είναι λυπηρά για τους ίδιους. Δεν είναι κίνημα, κίνημα το κάνουν αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο κατά περίσταση για να βγάλουν likes και λεφτά.

είναι μία στάση πολιτισμού να λες ότι αν υποστεί μία κακοποίηση πρέπει να την καταγγείλει επί τόπου για να μπορέσει ο νόμος να δράσει στον σωστό χρόνο και να προστατέψεις τους συνανθρώπους σου. Το #MeToo έιναι στάση ζωής» τόνισε ο σκηνοθέτης.

«Είναι πολλοί οι άνθρωποι που βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και λένε “εμένα μου φέρθηκε καλά”. Είναι ασύλληπτο. Ένας άνδρας που γνωρίζει 1000 γυναίκες αν βιάσει και σκοτώσει 5 αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν βίασε και δεν σκότωσε τις υπόλοιπες 995» πρόσθεσε.

Read More

And More