Σωτήρης Χατζάκης – Πολυξένη Μυλωνά: Ξανά μαζί, μετά το διάλειμμα στη σχέση τους

Ο Σωτήρης Χατζάκης και η ηθοποιός Πολυξένη Μυλωνά είναι ξανά μαζί  και συνεχίζουν από το σημείο που είχαν βάλει απλώς μία άνω τελεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πολυξένη Καραμίχα στη Real Life, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η συνάδελφός τους γνωρίζονται από το 2010, όταν συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, την εποχή που ο Σωτήρης Χατζάκης είχε τη διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και η Πολυξένη Μυλωνά συμμετείχε ως ηθοποιός.

Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Η κάθοδος του Σωτήρη Χατζάκη στην Αθήνα ανέτρεψε τα πάντα, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ. Η χιλιομετρική απόσταση και οι καθημερινότητες άρχισαν σιγά σιγά να τους απομακρύνουν, τα πρώτα σύννεφα δημιουργήθηκαν και ο χωρισμός έμοιαζε μονόδρομος.

Η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ μεσολάβησε ο δεσμός του Σωτήρη Χατζάκη με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όμως ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έπαψε να θαυμάζει την Πολυξένη Μυλωνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, οι δυο τους αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τη σχέση τους και μοιράζονται απλές καθημερινές στιγμές.

Read More

And More