Σου αποκαλύπτουμε τα πάντα για την λαμπερή εμφάνιση της Ζέτας το βράδυ της Τετάρτης στο “Just”!

Η κάθε της εμφάνιση στους τρεις πρώτους κύκλους του Dancing with the stars αποτελούσε θέμα συζήτησης αλλά και σχολιασμού όλη την επόμενη εβδομάδα. Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σκοπεύει να αφήσει σε καμία περίπτωση την εμφάνισή της στην τύχη και έτσι προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεθαυριανή πρεμιέρα του μουσικού talent show του Mega.

H ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μεγάλη αγωνία καθώς θέλει όλα να είναι στην εντέλεια στην πρώτη της εμφάνιση μέσα από την συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Η Ζέτα εδώ και χρόνια έχει πιστούς συνεργάτες μιας και πιστεύει πολύ στην φιλοσοφία του «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

Έτσι και φέτος θα εμπιστευτεί την εμφάνισή της στον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη και στον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη.

Τα μαλλιά της Ζέτα θα επιμεληθεί ο Στέφανος Βασιλάκης Αν και το επιτελείο δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για την λαμπερή εμφάνιση της παρουσιάστριας, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE στα χέρια του Γιώργο Σεγρεδάκη βρίσκονται ήδη τρία ιδιαίτερα βραδινά φορέματα εκ των οποίων το ένα είναι από τον οίκο Konstantinos Melis by Laskos και ένα ακόμη, βραδινή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το ρούχο της σχεδιάστριας, ένα εντυπωσιακό φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα είναι μέχρι στιγμής η επικρατέστερη επιλογή. Άλλωστε ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη είχε επιλέξει η Ζέτα και στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Dancing with the stars. Όποιο ρούχο και αν τελικά επιλεγεί θα συνδυαστεί με κοσμήματα από γνωστό κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου.

Read More

And More