Σου αποκαλύπτουμε τον… πραγματικό λόγο της επίσκεψης Κοντομηνά στο πλατό της Ελένης!

Η αλήθεια είναι πως χθες έμελλε να ζήσουμε μεγάλες, τηλεοπτικές στιγμές! Η αλήθεια είναι πως χθες έμελλε να ζήσουμε ιστορικές, τηλεοπτικές στιγμές! Η αλήθεια είναι πως χθες έμελλε να τα δούμε όλα…

Ναι, χθες ήταν αυτή η μέρα που απολαύσαμε τον κύριο Δημήτρη Κοντομηνά σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες! Ο Πρόεδρος του Alpha μπήκε σαν σίφουνας στο πλατό της Ελένης, προκαλώντας τριπλό εγκεφαλικό στη ξανθιά παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα μέχρι και οι… μπούκλες της να ισιώσουν από το σοκ!!!

Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί κι ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί στα site – για να μην μιλήσω για τα social media που κάνουν πάρτι – έφτασε η ώρα να σου αποκαλύψω τον… πραγματικό λόγο της επισκέψης του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ελένη!

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού της Κάντζας δεν πήγε εκεί για να βγάλει “διάγγελμα” ή για να εκτονωθεί ο Χριστιανός για όλα τα βάσανα που περνάει τον τελευταίο καιρό!!!

Ε ναι,λοιπόν, ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισέβαλε στο στούντιο για να φέρει γούρι στην Ελένη, η οποία αν κρίνουμε τόσο από τις προχθεσινές της επιδόσεις, αλλά και από τις χθεσινές, η καλή τηλεοπτική της νεράιδα μάλλον έχει κατέβει σε απεργία γιατί της χρωστάνε τα… μισθά της, με αποτέλεσμα να ζει τον δικό της τηλε-εφιάλτη!

Με άλλα λόγια; Ο Δημήτρης Κοντομηνάς που έχει αδυναμία στη… “Βασίλισσα” του (όπως την αποκάλεσε στον αέρα για να στείλει το απαραίτητο μήνυμα εντός κι εκτός καναλιού…) βρέθηκε στο πλευρό της για να την στηρίξει και για να καταφέρει να της χαρίσει λίγο ντόρο παραπάνω τώρα που τον χρειάζεται και τα κατάφερε super!!!

Αντε, μετά την Σταματίνα και την Ελένη, περιμένουμε να τον δούμε και στην Κωνσταντίνα!!! Τα καλύτερα έρχονται…

ΥΓ: Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν κάνω και λίγο πλάκα, το ομολογώ το κείμενο είναι λιγάκι “πειραγμένο”, έτσι για να ταιριάζει με τις “πειραγμένες” εποχές, μέρες και στιγμές που ζούμε….

Read More

And More